Verzegeld

Herinner jij je nog hoe het is om een brief te schrijven en te ontvangen? Het is bijna magisch. Jouw handgeschreven gedachten en gevoelens op dat papier, het opsturen  van de gepostzegelde brief en wachten op antwoord. Het gaat langzaam, het is onuitwisbaar en het vraagt om bewuste aandacht. Zo vormt het schrijven van een brief een mooie manier om een verlangen of vraagstuk te onderzoeken. Het werkt wezenlijk anders dan coaching of onderzoek via de mail. Het vraagt een andere manier van schrijven en omgaan met de woorden. Ga je wel of niet dat extra blaadje pakken, laat je de woorden uitvloeien om het te ontrafelen of bind je ze in tot een kern. 

Ik ontvang jouw brief en laat mijn gedachten gaan over de inhoud. Ik geef je in een brief ter antwoord wat overwegingen, oefeningen of andere uitnodigingen. Daarmee kun jij weer verder. En dan schrijf je weer. Tot we al schrijvend heel wat verder zijn met vervullen of ontrafelen. Deze vorm van uitwisseling is voor iedereen die kan schrijven. Leeftijd speelt geen rol. 

Hoe gaat het in zijn werk? Jij stuurt me een brief met daarin jouw vraag, jouw verlangen of dat wat aandacht wil. Ook geef je jouw adres natuurlijk 😉 

Dan beginnen we! Het zou zomaar kunnen dat enkele brieven al voldoende licht schijnen op jouw vraag. 

Het brieftarief is 12 euro per brief van mij aan jou. Stel dat jouw vraag niet past bij de brievenschrijverij, dan laat ik je dat, eveneens per brief, weten. Uiteraard is dat dan kosteloos. 

Anoniem verzegeld. Je bent van harte welkom om mij anoniem brieven te sturen. Ik hoef niet te weten wie je bent, ik hoef je adres niet te kennen, ik hoef geen geld. Jij hebt een naam en een adres om je gedachten en gevoelens aan te richten, ik ben als een soort dagboek dat je niet thuis hoeft te houden. Ik bewaar je brieven als je dat wilt. Zolang ik leef of zo lang jij ze bij mij in bewaring wilt houden.

Natascha Bruti
Haarlemsestraat 18
2587RA Den Haag