Schrijven om erbij te blijven

Schrijven is niet weg te denken uit mijn werk. Of ik nu met kinderen werk of met volwassen. Individueel of in een groep. Er wordt geschreven. Collega’s die het bij mij ervaren of erover horen willen het ook wel, maar hoe dan? Kan zoiets diepgaands écht zo eenvoudig zijn? Ja, het is eenvoudig. Tegelijk vraagt het om zorgvuldigheid en afstemming om de passende oefeningen te vinden en te creëren bij de situatie en de persoon tegenover je.

Naast een dag samen schrijven om deze manier van onderzoeken en begeleiden te ervaren ontvang je meer dan 250 pagina’s tekst en uitleg rond thema’s en oefeningen in de vorm van het Schrijfjaar Heel je Verhaal. Verder heb je toegang tot de besloten Facebookgroep waarin uitwisseling mogelijk is rond casussen en waarin regelmatig nieuwe schrijfideeën en inspiraties worden aangedragen door mij en de andere leden.

De kosten voor deze dag, het achtergrondmateriaal en toegang tot de twee inspiratieplaatsen op Facebook bedragen 190 euro inclusief btw voor wie Heel je Verhaal nog niet eerder volgde. Heb je het schrijfjaar al gevolgd, dan kost het 65 euro.

Je krijgt na de basisdag ook de mogelijkheid in te schrijven voor inspiratiedagen rond een thema.

Data voor live bijeenkomsten volgen in juni. De start van het schrijfjaar is op 23 mei.