het Schrijfjaar

Een van de eerste pagina’s uit het schrijfjaar Heel je Verhaal

Iedere maandag, een jaar lang, ligt er een thematische schrijfbrief op jouw digitale deurmat. Gevuld met prachtige poëzie, inspirerende teksten en passende schrijfoefeningen. Oefeningen om jezelf en jouw verhaal beter te leren kennen. Om het leven in perspectief te zien, te spelen met taal en een nieuwe manier van creativiteit te vinden. De oefeningen zijn in de eerste plaats bedoeld voor jou, maar natuurlijk kun je ze naar jouw eigen werksituatie vertalen en ze als zodanig inzetten. Zonder terughouding geef ik je de basis van alle schrijfoefeningen die ik ken en ontwikkelde en dat zijn er best veel. Je krijgt gemiddeld vier pagina’s per week toegestuurd en regelmatig is er een link naar een youtubefilmpje met een video waarin je een oefening mee kunt schrijven of ik wat achtergrond geef.

Zie Heel je Verhaal als een project waar je jouw hele leven nog mee toe kunt. Vraag niet van jezelf het in 1 jaar af te ronden. Het is een archief waarin je steeds weer kunt duiken en waar je naar gelang je behoefte iets uit kunt kiezen. 
Bij inschrijving krijg je de Schrijfmala van dat jaar cadeau. Meer over deze mooie schrijfkralenketting kun je lezen door op het woord te klikken.

Mocht je lid zijn van Facebook, dan kun je toegang krijgen tot de groep Heel je Verhaal. Daar kan uitgewisseld worden over de oefeningen of er wordt een extra oefening gegeven. Je vindt hier ook de ruimte om te vragen hoe je een oefening specifiek kunt vertalen naar een eigen situatie.

Je volgt Heel je Verhaal dus op jouw tempo, op jouw manier en je doet er zo lang over als je wilt. Uitgeprint vormt het een mooi naslagwerk. De toegang tot Facebook houd je altijd. De video’s kun je dus ook bekijken wanneer je wilt. 

We starten ieder jaar in mei met een nieuwe ronde. De investering is 79 euro voor het hele jaar. Dat is inclusief btw, de 52 mails, 108 appjes en toegang tot de Facebookgroep. Je krijgt natuurlijk een factuur.

Schrijf je in via theemetkoekjescoaching@gmail.com of stuur een PB op Facebook. 

Je vindt deze activiteit ook op de rijkgevulde en inspirerende site https://schrijvenonline.org